Повернутися до звичайного режиму

5 квітня у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся благодійний бал організований Учнівською Міжпарламентською Асамблеєю.

Святково вбрані юнаки та панянки – учні черкаських шкіл– долучилися до благодійної акції, аби зібрати коштина реабілітацію Польчук Анастасіі 2001 року народження, у якої діагностовано захворювання хребта (хвороба Шейерман-Мау).

Цього дня під звуки чарівної музики черкаські школярі продемонстрували, що мистецтво танцю можна опанувати практично всім, а глядачі мали змогу насолодитися вальсом, полонезом, танго, кантрі, сертакі, танці в стилі 90-х та інші. Учні шкіл естетичного виховання, зокрема, Дарина Танцюра (Зразкова вокальна студія «Браво») та представниціНародного художнього танцювального колективу «Вікторія»(Позашкільний навчальнийзаклад «Багатопрофільний молодіжний центр»)представили теж чудові номері, які глядачі вітали гучними оплесками.

Як розповіли організатори заходу, до участі в благодійній акції долучилися не лише пересічні черкащани, а й представники влади та депутатиЧеркаськоїміської ради.

За словами директора Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марини Бакланової, приємно, що цей благодійний захід організований представниками Учнівської Міжпарламентської Асамблеї нашого міста, адже це демонструє високий рівень свідомості учнівської молоді, які долучилися до благородної справи. Як зауважила Марина Леонідівна, організацію вишуканого дозвілля для молоді, яке несе при цьому й позитивні емоції та залучає до добрих справ, слід зробити традиційним.

Кiлькiсть переглядiв: 529

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.